Ρόι Κιν: «Δεν έχει τα στοιχεία του αρχηγού ο Μπρούνο»! (vid)

Ο Ρόι Κιν δυσανασχετεί με όσα βλέπει από τον Μπρούνο Φερνάντες στον αγωνιστικό χώρο όταν τα πράγματα στραβώνουν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να πάψει να είναι αρχηγός της ομάδας ο Πορτογάλος.



Ρόι Κιν: «Δεν έχει τα στοιχεία του αρχηγού ο Μπρούνο»! (vid)

Ο Μπρούνο είναι από τους πιο... γκρινιάρηδες ποδοσφαιριστές, γνωρίζει πολύ καλά και το «παιχνίδι» των παραπόνων με την άσκηση πίεσης προς τους διαιτητές, όμως, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν βάσει σχεδίου, ίσως κάπου το χάνει.

Αυτό τόνισε και ο άλλοτε χαφ των «κόκκινων διαβόλων» που θεωρεί ότι ναι μεν είναι εξαιρετικός παίκτης ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, αλλά ενδεχομένως να μην έχει τα ακριβή στοιχεία που χρειάζεται κάποιος που έχει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο και οφείλει να παρασύρει τους υπόλοιπους προς μια σωστή κατεύθυνση.

«Γκρινιάζει, πετάει τα χέρια του στον αέρα συνεχώς, δεν είναι αποδεκτό όλο αυτό που κάνει. Θεωρώ ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα ήθελα να βλέπω σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει χριστεί αρχηγός. Μπορεί να το πάρει πίσω ο Τεν Χαγκ. Να πει ότι έκανε λάθος» σχολίασε ο Κιν.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης