Η νύχτα που η Άρσεναλ επέστρεψε από το 4-0 και οι Ζιρού και Κοκλέν ζητούσαν τις φανέλες τους από τον κόσμο! (vid)

Κι όμως, υπήρξε νύχτα που η Άρσεναλ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 4-0 από την Ρέντινγκ έπειτα από 37 λεπτά αγώνα! Και που κατάφερε το αποτέλεσμα του ματς να γράφει 7-5 υπέρ της! Πέρασαν 11 χρόνια από εκείνο το θεότρελο παιχνίδι στο «Μαντέσκι», με τους Ζιρού και Κοκλέν να ζητούν τις φανέλες τους πίσω από τον κόσμο, αφού έπρεπε να παίξουν και παράταση!  



Η νύχτα που η Άρσεναλ επέστρεψε από το 4-0 και οι Ζιρού και Κοκλέν ζητούσαν τις φανέλες τους από τον κόσμο! (vid)

Μια νύχτα που έχει μείνει στα χρονικά του αγγλικού ποδοσφαίρου, με 12 τέρματα σε μια αναμέτρηση του Λιγκ Καπ και τρελή εξέλιξη του σκορ, με τους «κανονιέρηδες» να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 4-4 της κανονικής διάρκειας του ματς στο 90' + 6'!

Μάλιστα, σχεδόν είχαν βγει... νοκ-άουτ όταν στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης η Ρέντινγκ είχε κάνει απίστευτο πάρτι και έφτασε στο 4-0 κόντρα στο σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ, σοκάροντας άπαντες!

Η αντεπίθεση ξεκίνησε από το 45' + 2' με τον Γουόλκοτ που εκείνη τη βραδιά πέτυχε χατ-τρικ και είχε και τρεις ασίστ, ενώ, στη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του ματς έγινε το... ακόμα πιο κουφό απ' όλα!

Οι Ζιρού και Κοκλέν, πιστεύοντας ότι είχαν πάρει την πρόκριση λόγω των τεσσάρων τερμάτων εκτός έδρας, πήγαν και έδωσαν τις φανέλες τους στον κόσμο. Κι όμως, έπρεπε να τις πάρουν πίσω, αφού θα έπαιζαν και παράταση! Αμέσως τις ζήτησαν οι οπαδοί τους τις έδωσαν και μετά φυσικά, εφόσον όλα πήγαν καλά, τις παρέλαβαν ξανά ως αναμνηστικό της απίθανης αναμέτρησης που παραμένει αξέχαστη!

Δείτε όσα εκτυλίχθηκαν, μέσα σε μόλις 36''!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης