Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε; «Ο Φορτούνης πάντα απέρριπτε τις αγγλικές ομάδες!»

Αν είχε γίνει γρηγορότερα αντιληπτός από τα ελληνικά σάιτ, πιθανώς θα είχε γίνει Viral. Ένας Σκωτσέζος αποφάσισε να μιλήσει για τον Κώστα Φορτούνη. Και είπε πράγματα που – πιθανώς – οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε!



Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε; «Ο Φορτούνης πάντα απέρριπτε τις αγγλικές ομάδες!»

Προφανώς και μετά την αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τον Ολυμπιακό και την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης, οι Άγγλοι τον έχουν θυμηθεί για τα καλά.

Δίχως φυσικά αυτό να σημαίνει πως… δεν τον γνώριζαν, αν αναλογιστεί κανείς τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα προ τριετίας, αλλά και το γκολ με απευθείας κόρνερ που είχε σημειώσει στο «Έμιρεϊτς», απέναντι στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ.

Όπως και να έχει όμως, το γκολ του κόντρα στα «σφυριά» εξέπληξε και πάλι τους Άγγλους, με πολλούς να αναρωτιούνται για ποιον λόγο ο Έλληνας επιτελικός μέσος δεν έχει πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και πολύ δε περισσότερο, στην Premier League.

Και τότε, εμφανίστηκε ένας Σκωτσέζος – κατά πάσα πιθανότητα – που μάλλον γνωρίζει περισσότερα από όσα η πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού κοινού. Τι είπε; Πως ο Φορτούνης πάντα είχε προτάσεις από την Αγγλία, αλλά πάντα τις απέρριπτε. Μετά τραυματιζόταν για λίγο, μετά επέστρεφε πιο δυνατός και πάντα εντυπωσίαζε άπαντες!

Δημήτρης Μανάκος