Ο Ρούμπεν ήθελε και τον Γκουντογκάν στη σκηνή όταν η Σίτι αναδείχθηκε κορυφαία του 2023! (vid)

Φυσικά του οφείλουν πολλά για το νταμπλ της σεζόν 2022-2023. Και οι πρώην συμπαίκτες του δεν το ξεχνούν. Ο Ρούμπεν Ντίας, μόλις η Μάντσεστερ Σίτι ανακοινώθηκε ως η κορυφαία ομάδα του έτους στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας, ήθελε και τον Ιλκάι Γκουντογκάν στη σκηνή μαζί τους. 



Ο Ρούμπεν ήθελε και τον Γκουντογκάν στη σκηνή όταν η Σίτι αναδείχθηκε κορυφαία του 2023! (vid)

Οι «πολίτες» κατάφεραν να κατακτήσουν πανάξια το πρώτο τρεμπλ της ιστορίας τους την περασμένη σεζόν και ο Γκουντογκάν ήταν από εκείνους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Φυσικά, ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε και τα δυο τέρματα της Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, στο πρώτο ντέρμπι του Μάντσεστερ για τη διεκδίκηση του συγκεκριμένου τροπαίου. 

Το βράδυ της Δευτέρας στην τελετή για την απονομή της Χρυσής Μπάλας του 2023, όπου ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε το... 8ο δαχτυλίδι του θριαμβευτή του κόσμου, οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ αναδείχθηκαν η κορυφαία ομάδα του 2023. 

Ο Ρούμπεν Ντίας ανεβαίνοντας στη σκηνή με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χτύπησε τον Γκουντογκάν στο πόδι για να σηκωθεί μαζί τους. Μια κίνηση που φυσικά έγινε μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά και που αναδεικνύει την επίγνωση της προσφοράς του νυν χαφ της Μπαρτσελόνα στα όσα πέτυχε η Σίτι την περασμένη σεζόν. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης