Ο βοηθός του Κλοπ είπε το απολύτως λογικό για τον Σόμποσλαϊ: «Γίνεται να μην αρέσει σε κάποιον;»!

Ο άνθρωπος που κάνει το Kop και το «Άνφιλντ» να... τρελαίνονται! Που έχει μπει στην νοοτροπία της Λίβερπουλ ταχύτατα και το διασκεδάζει! Που φοράει την κόκκινη φανέλα, κάνει τα πάντα στο γήπεδο και το χαίρεται! Ο Σόμποσλαϊ είναι εκείνος που κάνει τον Κλοπ και τον Λίντερς να στάζουν μέλι για όσα προσφέρει στην ομάδα! 



Ο βοηθός του Κλοπ είπε το απολύτως λογικό για τον Σόμποσλαϊ: «Γίνεται να μην αρέσει σε κάποιον;»!

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει δεθεί τόσο πολύ με τους συμπαίκτες του που... τραγουδάει για τον Νούνιες και στηρίζει τους γύρω του με απίθανο τρόπο. 

Κερδίζει μεγάλες αγκαλιές αναγνώρισης της προσπάθειάς του σε κάθε ματς από τον Γιούργκεν Κλοπ και προσφέρει στην ομάδα και τον Γερμανό κόουτς τρομερά σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι. 

Άλλωστε, είναι πρώτος σε μεταβιβάσεις, πρώτος στη δημιουργία ευκαιριών και πρώτος σε ανάκτηση της κατοχής της μπάλας στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου για την Λίβερπουλ. 

Τρέχει συνεχώς, είναι παντού, σκοράρει, φτιάχνει γκολ για τους γύρω του και τα κάνει όλα με ένα χαμόγελο που φανερώνει ότι αυτή τη στιγμή αισθάνεται πως έχει πάρει μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής του! 

«Υπάρχει κάτι που να μην αρέσει σε κάποιον, στον Σόμποσλαϊ;» αναρωτήθηκε ο βοηθός του Κλοπ, Πεπ Λίντερς και πράγματι δύσκολα θα βρούμε κάποιον! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης