ΜακΤόμινεϊ: «Να παλέψουμε σαν σκυλιά, γράφονται ανοησίες στα media»!

Για την ανάγκη ο καθένας να κάνει αυτοκριτική και να τα βάλει με τον εαυτό του για ν' αποδώσει καλύτερα στο γήπεδο, μίλησε ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, που ύψωσε και ασπίδα προστασίας προς τον Τεν Χαγκ. «Θα καταφέρουμε μαζί του να το διορθώσουμε».  



ΜακΤόμινεϊ: «Να παλέψουμε σαν σκυλιά, γράφονται ανοησίες στα media»!

Ο Σκωτσέζος χαφ μίλησε ίσως πιο ειλικρινά απ' ό,τι θα περίμενε οποιοσδήποτε, για να εξηγήσει και προς τον κόσμο τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή.

«Πρέπει να τα βάλουμε με τον εαυτό μας και είμαστε οργισμένοι που δεν προσφέρουμε χαρά στον κόσμο που έρχεται να μας δει ή που κάνει τα ταξίδια στα εκτός έδρας ματς» σχολίασε ο ΜακΤόμινεϊ, καλώντας ουσιαστικά τους συμπαίκτες του να κοιτάξει ο καθένας τον καθρέφτη του και ν' αναλάβει τις ευθύνες του.

«Κάτι προς το παρόν δεν κολλάει. Κάτι χαλάει κάπου, γιατί αν δει κανείς το ρόστερ μας, θα καταλάβει πόσο ποιοτικό είναι. Είμαι σίγουρος πως μαζί με τον κόουτς, θα του φτιάξουμε. 100%. Ξεχάστε όσους δεν τους νοιάζει για εμάς ή όσες ανοησίες γράφονται στα media που έχουν ως σκοπό να χαλάσουν την ενότητά μας. Όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά».

Κώστας Ζάλιαρης