Προπονείται και χαμογελάει ξανά ο Λουίς Ντίας

Ο Λουίς Ντίας ήταν παρών στην προπόνηση της Λίβερπουλ την Παρασκευή, η αλλαγή στη διάθεσή του ήταν εμφανέστατη από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι θ' απελευθερωθεί και ο πατέρας του, ωστόσο, εκείνος είναι που θ' αποφασίσει αν θέλει ή όχι να είναι διαθέσιμος για το Κυριακάτικο ματς με την Λούτον. 



Προπονείται και χαμογελάει ξανά ο Λουίς Ντίας

Οι απαγωγείς των γονιών του έχουν επικοινωνήσει και ενημερώσει πως θ' αφήσουν ελεύθερο και τον πατέρα του, αφού, δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν αρπάξει για να ζητήσουν τα λύτρα. 

Η μητέρα του Ντίας είχε απελευθερωθεί από την περασμένη Κυριακή, με την εβδομάδα που ολοκληρώνεται να είναι από τις πιο δύσκολες για τον Κολομβιανό επιθετικό της Λίβερπουλ. 

Εκείνος ήταν παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, όταν βρίσκεται με τους συμπαίκτες του είναι αρκετά καλά και χαμογελάει, ωστόσο, ο Κλοπ αντιλαμβάνεται πως ο παίκτης του έχει ταλαιπωρηθεί. 

«Είναι καλά όταν βρίσκεται με τους υπόλοιπους, όμως είναι εμφανές πως του λείπει ύπνος... Θα είναι δική του επιλογή αν θα παίξει ή όχι με την Λούτον» σχολίασε ο Γερμανός κόουτς. 

Κώστας Ζάλιαρης