Ο Αρτέτα πολύ θα ήθελε να... γκρεμίσει την οθόνη του on-field review, όπως ο Άσπας (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα συγκράτησε τον εκνευρισμό του και αρκέστηκε να «κατακεραυνώσει» τον VAR με τις δηλώσεις του μετά το 1-0 από τη Νιούκαστλ. Ωστόσο, ο κόουτς της Άρσεναλ μάλλον πολύ θα ήθελε να έχει ξεσπάσει στην οθόνη του On-field review, όπως το έπραξε ο Άσπας.  



Ο Αρτέτα πολύ θα ήθελε να... γκρεμίσει την οθόνη του on-field review, όπως ο Άσπας (vid)

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» έκανε λόγο για ντροπή έπειτα από την απόφαση να μετρήσει κανονικά το γκολ του Γκόρντον για τις «καρακάξες».

Κι αν τελικά η μπάλα δεν είχε βγει ποτέ εκτός ορίων, οι Λονδρέζοι παραπονιούνται για επιθετικό φάουλ μετά το γέμισμα στην περιοχή και για οφσάιντ του Γκόρντον προτού σκοράρει.

Ο Ιάγο Άσπας στη Θέλτα βγήκε έξω απ' τα ρούχα του όταν τελικά δεν ίσχυσε ένα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στην ισοπαλία (1-1) με την Σεβίλλη και πήγε και γκρέμισε την οθόνη που συμβουλεύεται ο διαιτητής...

Βέβαια, στην περίπτωση του ματς του St. James' Park, δεν υπήρξε παρότρυνση του VAR προς τον ρέφερι να πάει κι εκείνος να δει τη φάση, όπως συνέβη για το ... οφσάιντ του Μαγκουάιρ στη νίκη (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Φούλαμ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης