Ο Ρομάνο διατηρεί ήρεμο τον Τεν Χαγκ: «Καμία κουβέντα απόλυσης»!

Ο ειδήμων στα ποδοσφαιρικά θέματα, τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και το μέλλον των προπονητών στα πόστα τους, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πρόσφερε ηρεμία και ανακούφιση στον Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέροντας πως γνωρίζει ότι δεν έχει υπάρξει ούτε για μια στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση απόλυσής του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  



Ο Ρομάνο διατηρεί ήρεμο τον Τεν Χαγκ: «Καμία κουβέντα απόλυσης»!

Ο Ολλανδός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» ασφαλώς γνωρίζει πόσο σημαντική ήταν η νίκη (1-0) επί της Φούλαμ στο Λονδίνο το περασμένο Σάββατο, προκειμένου να καταφέρει κι εκείνος να πάρει ορισμένες ανάσες, αλλά και να χαλαρώσει κάπως το μυαλό των παικτών του.

Έπειτα απ' όσα είχαν προηγηθεί, ενδεχομένο κακό αποτέλεσμα στο Craven Cottage θα διατηρούσε τρομερά βαριά την καθημερινότητα στο «Κάρινγκτον», όμως, προς το παρόν γίνεται ένα απαραίτητο και απόλυτα χρήσιμο διάλειμμα.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πάντως, φαίνεται ότι μόνο καλό κάνει στις σκέψεις του Ολλανδού κόουτς, αφού τόνισε δημόσια πως: «Ουδέποτε υπήρξε κουβέντα στο κλαμπ για την απόλυσή του και ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε κουβέντα για τον Ζιντάν, όπως φημολογήθηκε».

Κώστας Ζάλιαρης