«Πιθανότατα συμπαίκτης του Παπασταθόπουλου ο Ντε Χέα»!

Για συζητήσεις του Νταβίντ Ντε Χέα με την Μπέτις ώστε να επαναπατριστεί ο θρυλικός πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γίνεται λόγος στα media της Ισπανίας!  



«Πιθανότατα συμπαίκτης του Παπασταθόπουλου ο Ντε Χέα»!

Ο Ονάνα προς το παρόν... μάλλον ηρεμεί. Τουλάχιστον, μπορεί να είναι ήσυχος αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί της πιθανής επιστροφής του προκατόχου του στη θέση κάτω απ' τα γκολπόστ του «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, «Eldes Marque», ο Ντε Χέα έχει συζητήσεις με την Μπέτις, στην οποία πρόσφατα μετακινήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για να πάρει πλέον εμπειρίες και από την Ισπανία μετά την Serie A, την Premier, την Super League και την Bundesliga!

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, την κρούση στον πρώην τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, την σκέφτηκε ο κόουτς των Σεβιγιάνων, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αφού, ο νυν πορτιέρε της Μπέτις, Κλαούντιο Μπράβο, είναι ήδη 40 ετών!

Υπενθυμίζεται πως ο Ντε Χέα έχει μείνει ελεύθερος από το καλοκαίρι, όταν η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αποφάσισε να του αλλάξει εντελώς το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε κι εκείνος τελικά έκανε πίσω, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με μεγάλη μείωση μισθού...

Κώστας Ζάλιαρης