Αδιάφορος για το Euro ο Κράουτς!

Συμβιβασμένος με την ιδέα ότι δεν πρόκειται να κληθεί από τον Φάμπιο Καπέλο στην αποστολή της Αγγλίας για το Euro 2012 εμφανίστηκε ο Πίτερ Κράουτς. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της Στόουκ υποστήριξε ότι δεν περιμένει από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «λιονταριών» να στηριχτεί πάνω του για το καλοκαίρι, αλλά… δεν θα βάψει και μαύρα!



Αδιάφορος για το Euro ο Κράουτς!

Ο 30χρονος άσος που τελευταία φορά αγωνίστηκε με τη φανέλα με το εθνόσημο πριν από περίπου έναν χρόνο, δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του στη Στόουκ τη φετινή σεζόν και παρά το γεγονός πως όποτε καλείται να προσφέρει για την Αγγλία, το κάνει με περηφάνια, δεν θα λυπηθεί αν δεν πάρει μέρος στο Euro.

«Είμαι χαρούμενος από όσα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής στη Στόουκ. Είμαι χαρούμενος στη νέα μου ομάδα και εννοείται πως κάθε φορά που καλούμαι να αγωνιστώ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, το κάνω με όλη την καλή διάθεση. Πρέπει να τονίσω όμως, ότι δεν θα… χάσω και τον ύπνο μου σε περίπτωση που δεν πάω στο Euro. Εξάλλου, πιστεύω ότι κάθε φορά που έχω αγωνιστεί με τα “λιοντάρια”, δεν έχω απογοητεύσει ποτέ κανέναν» ανέφερε ο Πίτερ Κράουτς.