Η λεπτομέρεια που δεν σκεφτήκαμε: Πόσες προπονήσεις θα κάνουν Λίβερπουλ και Σίτι πριν το ντέρμπιι;

Η λεπτομέρεια που αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ και ουδείς είχε παρατηρήσει… «Ξέρετε πόσες προπονήσεις θα κάνει η Λίβερπουλ για το ματς με τη Σίτι;», είπε χαρακτηριστικά. Και η απάντηση είναι «σοκαριστική»!



Η λεπτομέρεια που δεν σκεφτήκαμε: Πόσες προπονήσεις θα κάνουν Λίβερπουλ και Σίτι πριν το ντέρμπιι;

Μπορεί η Λίβερπουλ να κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Μπρέντφορντ, παράγοντας καλό ποδόσφαιρο και επικρατώντας με «καθαρό σκορ», όμως ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να σχολιάσει στη συνέντευξη Τύπου το επικείμενο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Premier League, με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τι είπε λοιπόν ο Γερμανός προπονητής; Πως είναι απαράδεκτο η ομάδα του να αγωνίζεται μεσημέρι Σαββάτου στην εν λόγω συνάντηση, πως όποιος σκέφτηκε κάτι τέτοιο δεν καταλαβαίνει ποδόσφαιρο και πως η Λίβερπουλ θα έχει στη διάθεσή της μόλις μία ημέρα για να προετοιμαστεί. Ό,τι ακριβώς ισχύει και με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό θα συμβεί γιατί άπαντες θα φύγουν για τις εθνικές τους ομάδες, εν συνεχεία θα επιστρέψουν και μετά, μόλις για 24 ώρες θα είναι όλοι μαζί, με φόντο την προετοιμασία της ομάδας για το ματς του «Έτιχαντ»!

Δημήτρης Μανάκος