Στο «Άνφιλντ» έχει... πάρτι με γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Η Λίβερπουλ μπροστά στο κοινό της παίρνει μορφή... εξολοθρευτή των αντιπάλων της. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει μέχρι στιγμής, αν και πέρα από τη «μάχη» του λιμανιού, δεν έχει παίξει ακόμα μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ». Προς το παρόν, ωστόσο, οι «κόκκινοι» και ο κόσμος τους, απολαμβάνουν τα μεσημέρια και τις βραδιές στο Μέρσεϊσαϊντ!  



Στο «Άνφιλντ» έχει... πάρτι με γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έφτασε στα 200 γκολ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ο Ντιόγο Ζότα... συνήλθε από το σοκ στην Τουλούζ και βγήκε ξανά νικητής σε ματς με δικό του γκολ, ενώ, ο Κώστας Τσιμίκας κατάφερε στο ίδιο παιχνίδι να βγάλει δυο ασίστ!

Η Λίβερπουλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπρέντφορντ με το τελικό 3-0 και αυτό το αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί στα φετινά, απόλυτα ικανοποιητικά για τον κόσμο και φυσικά τρομερά ευχάριστα για τον Κλοπ, στα εντός έδρας παιχνίδια του συλλόγου.

Η ομάδα του λιμανιού σε όλα τα ματς μπροστά στο κοινό της, σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έχει καταγράψει αποκλειστικά νίκες και όλες έχουν διαφορά 2+ τερμάτων από τους αντιπάλους!

Σύντομα, μόλις τεθεί στη διάθεση του κοινού και το νέο διάζωμα στο Anfield Road Stand, με την χωρητικότητα να φτάνει στις 61.000 θέσεις, θα μπορούν ακόμα περισσότεροι οπαδοί να διασκεδάζουν με ό,τι παρουσιάζει η Λίβερπουλ όταν παίζει στο «σπίτι» της.

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα στο «Άνφιλντ»:

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-1

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα 3-0

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 3-1

Λίβερπουλ – Λέστερ 3-1

Λίβερπουλ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 2-0

Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0

Λίβερπουλ – Τουλούζ 5-1

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0

Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 3-0

Κώστας Ζάλιαρης