«Δανεικός ο Σάντσο;» - Ο όρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ»!

Ο Τζέιντον Σάντσο θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντιστοίχως, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ μοιάζει επίσης να επιθυμεί η κατάληξη μεταξύ τους να είναι αυτή. Μόνο με έναν όρο όμως…



«Δανεικός ο Σάντσο;» - Ο όρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ»!

Δύσκολα θα δούμε ξανά τον Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Φαντάζει σχεδόν δεδομένο, διότι όσα έχουν λάβει χώρα ανάμεσα σε αυτόν και τον Έρικ Τεν Χαγκ, έχουν μείνει στάσιμα.

Ο Ολλανδός εξακολουθεί να είναι εκνευρισμένος με τον Άγγλο επιθετικό, εκείνος έχει αρνηθεί, παρά την προτροπή των συμπαικτών του, να ζητήσει συγγνώμη και όλα είναι… ίδια.

Συνεπώς, η αποχώρηση του Σάντσο από το «Ολντ Τράφορντ» φαντάζει η καλύτερη λύση από όλες. Μόνο όμως με έναν όρο. Να λάβει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περισσότερα από τα μισά χρήματα από όσα έδωσε για να τον αποκτήσει.

Ομάδες από τη Σαουδική Αραβία ενδιαφέρθηκαν για τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός σε αυτό, αλλά ακόμη και να ήταν, η Αλ Ιτιχάντ που τον ήθελε δανεικό, θα έπρεπε να συμπεριλάβει στη συμφωνία της με τη Γιουνάιτεντ, ρήτρα αγοράς που θα έφτανε τα 50 εκατομμύρια. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Σάντσο θα συνεχίσει να βρίσκεται στο «Ολντ Τράφορντ», δίχως να παίζει, και οι δύο πλευρές θα εξακολουθήσουν να είναι δυσαρεστημένες…

Δημήτρης Μανάκος