Ο πατέρας του Ράμσντεϊλ κατηγορεί τον Αρτέτα: «Είναι λάθος»!

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ «πυροβόλησε τα πόδια» του με όσα ανέφερε σε συνέντευξή του, αλλά και ο πατέρας του έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τη σχέση του Άγγλου τερματοφύλακα με τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ...  



Ο πατέρας του Ράμσντεϊλ κατηγορεί τον Αρτέτα: «Είναι λάθος»!

Έπειτα από τέτοια παραδοχή, ίσως πλέον να έχει κάνει πολύ κακό στον εαυτό του και την καριέρα του ο Άαρον Ράμσντεϊλ. Το γεγονός πως... δεν αντέχει να παραμείνει συγκεντρωμένος σε ένα ποδοσφαιρικό ματς επί 90' και βρίσκει τρόπους να περνάει την ώρα του όταν τα πράγματα χαλαρώνουν, είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να πει δημόσια.

Το τελευταίο διάστημα ο διεθνής πορτιέρε έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, ο Νταβίντ Ράγια είναι ο βασικός γκολκίπερ των «κανονιέρηδων» και ίσως πραγματικά ο Ισπανός κόουτς να έχει σημαντικούς λόγους που το κάνει αυτό.

Ο πατέρας του Ράμσντεϊλ αντέδρασε για να υποστηρίξει τον γιο του και ίσως να έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, αφού κατηγόρησε τον κόουτς της Άρσεναλ για κακή διαχείριση!

«Ο Άαρον έχασε το χαμόγελό του, ο Ράγια είναι τώρα ο βασικός τερματοφύλακας και το θεωρώ λάθος αυτό που έχει συμβεί, με τον τρόπο που έγινε...» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Νικ Ράμσντεϊλ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης