Με... εγχειρίδιο από τον Σερ Άλεξ ο Ράτκλιφ στην Γιουνάιτεντ!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλει να λάβει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν και όσα θα πρέπει ν' αλλάξουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να έχει σχεδιάσει να λάβει συμβουλές από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!  



Με... εγχειρίδιο από τον Σερ Άλεξ ο Ράτκλιφ στην Γιουνάιτεντ!

Ο νέος συμπαίκτης των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα, ήδη σχεδιάζει τις κινήσεις που θα κάνει στον σύλλογο μόλις οριστικοποιηθεί και εγκριθεί η είσοδός του με το 25% των μετοχών που θ' αποκτήσει, ώστε να κάνει κουμάντο μαζί με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες.

Οι τελευταίοι, κατάλαβαν ότι τους συμφέρει περισσότερο η δύναμη που θα προσθέσει ο Ράτκλιφ στο κλαμπ, αντί να πουλήσουν και ν' αποχωρήσουν.

Ο νέος μέτοχος, μαζί με τους συνεργάτες του, θα έχουν λόγο και σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι και για να εξελιχθεί αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα, θέλει να συζητήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

H Telegraph αναφέρει πως ο Ράτκλιφ θέλει συμβουλές, οδηγίες και οτιδήποτε χρήσιμο μπορεί να του πει ο θρυλικός πρώην προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», προκειμένου η ομάδα επιτέλους να κάνει βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης