Γκολ και ασίστ ο Νούνιες και τέλος στο σερί των Αργεντινών! (vid)

Ο Κλοπ θα τους βλέπει και θα ... γελούν και τα μουστάκια του! Μετά τον Ντίας κόντρα στη Βραζιλία, ο Ντάργουιν Νούνιες συνέβαλε τα μέγιστα στο εκπληκτικό 2-0 της Ουρουγουάης απέναντι στην Αργεντινή, για να καταγραφεί η πρώτη ήττα του Μέσι και της παρέας του μετά από το Μουντιάλ του Κατάρ! 



Γκολ και ασίστ ο Νούνιες και τέλος στο σερί των Αργεντινών! (vid)

Ο Ντάργουιν στη 2η σεζόν του στη Λίβερπουλ βγάζει τον πραγματικό του εαυτό, είτε φοράει την κόκκινη φανέλα, είτε εκείνη με το εθνόσημο στο στήθος. 

Τα ξημερώματα της Παρασκευής στην αναμέτρηση με τους Αργεντινούς στο «Μπομπονέρα», ο υψηλόσωμος φορ σκόραρε και έβγαλε ασίστ για τον Αραούχο, ώστε να διαμορφωθεί το εντυπωσιακό 2-0 της «σελέστε» απέναντι στους κατόχους του Μουντιάλ για τα προκριματικά της διοργάνωσης, του 2026.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Μέσι και της παρέας του, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και το παιχνίδι με την Σαουδική Αραβία. 

Οι Ουρουγουανοί έχουν πλέον καταγράψει νίκες τόσο απέναντι στη Βραζιλία, όσο και κόντρα στην Αργεντινή, με τον Νούνιες να έχει σκοράρει και στο ματς με την «σελεσάο»! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης