Το «ντόμινο» των Ισπανών, που κρατά τον Αντσελότι στη Ρεάλ και στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο στη Λίβερπουλ!

Η ιστορία συνεχίζεται. Ακόμη και αν ο Γιούργκεν Κλοπ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ακόμη και αν νομίζαμε πως ο Κάρλο Αντσελότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα είναι ανοιχτά. Ακόμη και το σενάριο με τον Τσάμπι Αλόνσο στο «Άνφιλντ»!



Το «ντόμινο» των Ισπανών, που κρατά τον Αντσελότι στη Ρεάλ και στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο στη Λίβερπουλ!

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που θα διαβάσουμε σενάριο που στέλνει τον Γιούργκεν Κλοπ πίσω στη Γερμανία και τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι και το… 2026, όταν και λήγει το συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή με τους «κόκκινους», κάθε σενάριο γίνεται ακόμη πιο έντονο.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και το δημοσίευμα των Ισπανών, με την Relevo να επισημαίνει πως υπάρχει «ντόμινο», το οποίο ξεκινάει από τον Κάρλο Αντσελότι και καταλήγει στον Τσάμπι Αλόνσο.

Τι λέει το εν λόγω σενάριο λοιπόν; Πως ο έμπειρος coach θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026, ανανεώνοντας τη συνεργασία του μαζί της μετά το καλοκαίρι. Έτσι, θα «κλείσει» και ο δρόμος για τη μετακίνηση του Τσάμπι Αλόνσο στην Ισπανία.

Συνεπώς, από… πρώην ομάδες του που ακούγεται πως απασχολεί, «παίζει» μόνη της η Λίβερπουλ. Είναι εφικτό; Η πρόβλεψη δική σας!

Δημήτρης Μανάκος