Έφυγε με security ο Σαλάχ: Η επίθεση από φίλους της Σιέρα Λεόνε και ο… οπαδός της Λίβερπουλ! (vids)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βίωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στη νικηφόρα αναμέτρηση της Αιγύπτου με τη Σιέρα Λεόνε, εκτός έδρας. Μπήκαν εισβολείς στον αγωνιστικό χώρο, πολλοί προσπάθησαν να τον χτυπήσουν, αλλά υπήρξε και ένας οπαδός της Λίβερπουλ που θα… λάτρεψε!



Έφυγε με security ο Σαλάχ: Η επίθεση από φίλους της Σιέρα Λεόνε και ο… οπαδός της Λίβερπουλ! (vids)

Άσχημες εικόνες, ιδιαίτερα αρνητικά σκηνικά, έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Σιέρα Λεόνε με την Αίγυπτο και στη νίκη των φιλοξενούμενων με 2-0, με βασικό πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο «σταρ» της Λίβερπουλ δεν σκόραρε, αλλά κατέγραψε μία ασίστ, όμως από την αρχή της αναμέτρησης βρέθηκε στο στόχαστρο των φίλων των γηπεδούχων, που με το σκορ στο 85ο λεπτό στο 2-0, δεν άντεξαν…

Μπήκαν στο γήπεδο και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Σαλάχ, με τους security να τους απομακρύνουν. Νωρίτερα όμως, παρακολουθήσαμε ένα δεδομένα πιο ευχάριστο και λιγότερο… ακίνδυνο περιστατικό.

Φίλος της Λίβερπουλ μπήκε στο γήπεδο και προσπάθησε να του φιλήσει τα πόδια, με τον Σαλάχ να του λέει ευγενικά να σταματήσει και να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εν τέλει, το ματς έληξε μετά δυσκολίας και ο «Φαραώ» αποχώρησε από το γήπεδο με συνοδεία security, ώστε να μεταφερθεί με ασφάλεια στα αποδυτήρια!

Δημήτρης Μανάκος