Ράις: «Είσαι άνθρωπος και αξίζεις 105 εκατομμύρια, είναι περίεργο»

Οι ταμπέλες που μπαίνουν στους ποδοσφαιριστές των 100+ εκατομμυρίων, βάρυνε και τον Ντέκλαν Ράις το φετινό καλοκαίρι, με τον νυν χαφ της Άρσεναλ να εκφράζει τις σκέψεις που έκανε μετά την μεταγραφή που πήρε από την Γουέστ Χαμ στους «κανονιέρηδες».   



Ράις: «Είσαι άνθρωπος και αξίζεις 105 εκατομμύρια, είναι περίεργο»

Ναι μεν η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και η δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι τρομερή, ωστόσο, ο Ράις είναι από εκείνους που θεωρεί ορισμένα πράγματα, τρομερά υπερβολικά στο ποδόσφαιρο του 2023. 

Ο διεθνής μέσος, που μάλιστα τόνισε πως διόλου δεδομένη θεωρεί την παρουσία του στα πλάνα του Σάουθγκεϊτ για το Euro της Γερμανίας, υποστήριξε ότι τον είχε επηρεάσει το ποσό των 105 εκατομμυρίων, έναντι των οποίων άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του φέτος. 

«Είσαι απλά ένας άνθρωπος και σε κοστολογούν στα 105 εκατομμύρια... Είναι περίεργο, δεν είναι φυσιολογικό» τόνισε ο Ράις, Είχα νευρικότητα όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, λόγω του ποσού. Κάθισα να σκεφτώ ψύχραιμα και αποφάσισα ότι έπρεπε να παραμείνω ο Ντέκλαν και να κάνω όσα ξέρω να κάνω στο γήπεδο. Το ποσό της μεταγραφής προφανώς διαμορφώθηκε απ' όσα κατάφερα στην Γουέστ Χαμ, αλλά συνεχίζει να μην είναι απόλυτα φυσιολογικό...» είπε ο ποδοσφαιριστής. 

Κώστας Ζάλιαρης