«Δυο άνθρωποι με μοναδικό χάρισμα»: Ας χαρούμε άλλο ένα κεφάλαιο της ιστορίας Κλοπ – Πεπ (vid)

Κολλητοί δεν είναι, αλλά θα μιλήσουν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια. Είναι δυο μεγάλοι αντίπαλοι που όμως έχουν αναπτύξει σεβασμό που απολαμβάνουν μεταξύ τους δυο καλοί φίλοι. Και όπως τους απολαμβάνει η Πρέμιερ, έτσι κι όλοι μας οφείλουμε να χαρούμε την προσεχή, νέα κόντρα των Κλοπ και Πεπ στο κορυφαίο πρωτάθλημα.  



«Δυο άνθρωποι με μοναδικό χάρισμα»: Ας χαρούμε άλλο ένα κεφάλαιο της ιστορίας Κλοπ – Πεπ (vid)

Πρόκειται για δυο ανθρώπους του ποδοσφαίρου με μοναδικό χάρισμα. Για δυο προπονητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Που έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές διεκδικήσεις του τίτλου. Που έχουν να επιδείξουν προσπάθειες ομάδων, τις οποίες θαύμασε όλος ο κόσμος. Όχι μονάχα το αγγλικό κοινό.

Τους βλέπουμε στην άκρη των πάγκων και αυτομάτων γνωρίζουμε ότι θα παρακολουθήσουμε σεμινάριο τακτικής και ωραίου ποδοσφαίρου. Και είναι ωραίοι τύποι, αμφότεροι. Το επιδεικνύουν κάθε φορά. Είναι χαρά τους και χαρά μας η κάθε τους συνάντηση στο γήπεδο.

Κλοπ και Πεπ το μεσημέρι του Σαββάτου ανοίγουν με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και είναι σίγουρο πως εκτός από τους πρωταγωνιστές στο χορτάρι, θα κλέψουν κι εκείνοι πολλά από τα highlights της αναμέτρησης, με τις κάμερες στραμμένες πάνω τους...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης