Το βίντεο με τον Κιλιάν Μπαπέ και τον «Agent Tsimi» που έχει γίνει viral! (vid)

Γι' ακόμα μια φορά ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ δίπλα σ' εκείνο της Λίβερπουλ και τα social media δεν άργησαν να πάρουν τις «σπίθες» και να... ανάψουν φωτιά, με το βίντεο του Γάλλου σούπερ σταρ και τα χαμόγελα με τον Κώστα Τσιμίκα!  



Το βίντεο με τον Κιλιάν Μπαπέ και τον «Agent Tsimi» που έχει γίνει viral! (vid)

Η σκηνή είναι από παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Ελλάδας απέναντι στους «τρικολόρ» επί γαλλικού εδάφους, πριν από το αποψινό ματς στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 στην έδρα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «Τσίμι» φαίνεται πως είχε ζητήσει τη φανέλα του Μπαπέ και ο σούπερ σταρ της Παρί τού έδειξε ότι θα του την έδινε στ' αποδυτήρια.

Φυσικά, με τις φήμες το τελευταίο διάστημα να έχουν «φουντώσει» ξανά, άσχετα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Κλοπ για... τα γέλια που έβαλε αναφορικά με τα σενάρια που κυκλοφορούσαν, ο κόσμος στο διαδίκτυο δεν... κρατήθηκε.

Ο «Agent Tsimi» θα είδε το όνομά του να γίνεται trend με το βίντεο που κυκλοφορεί και το οποίο οι οπαδοί της Λίβερπουλ ίσως αρχίσουν να ορέγονται να δουν τον Γάλλο επιθετικό στα... λημέρια τους.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης