Θα προλάβει έστω το… πρώτο; Ο τραυματισμός του Μάουντ και το αρνητικότερο ρεκόρ του 2023!

Και όμως, συνέβη ξανά. Ο Μέισον Μάουντ τραυματίστηκε και πάλι, θα λείψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Άγγλος ενδέχεται να μην προλάβει καν να συμμετάσχει σε γκολ στην Premier League, σε ολόκληρο το 2023!



Θα προλάβει έστω το… πρώτο; Ο τραυματισμός του Μάουντ και το αρνητικότερο ρεκόρ του 2023!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν του Μέισον Μάουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έγινε γνωστό πως ο Άγγλος μέσος χτύπησε και πάλι, με συνέπεια να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αόριστο χρονικό διάστημα.

Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν, πότε θα τον δούμε ξανά με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά ο νέος τραυματισμός του έφερε και πάλι στην επιφάνεια, ένα ιδιαίτερα αρνητικό στατιστικό που τον ακολουθεί σε ολόκληρο το 2023.

Ποιο είναι αυτό; Αφορά τη συμμετοχή του Μέισον Μάουντ σε γκολ, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο σε ολόκληρο το ημερολογιακό έτος, σε επίπεδο Premier League!

Σε πόσα γκολ λοιπόν έχει συμμετάσχει ο Μέισον Μάουντ εντός του 2023; Σε κανένα. Όσο απίθανο και αν ακούγεται, είναι πραγματικότητα, παρά το γεγονός μάλιστα πως έχει αγωνιστεί τόσο με την Τσέλσι, όσο και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι πηγαίνει εντελώς λάθος…

Δημήτρης Μανάκος