Το αξέχαστο σκηνικό με τον Πεπ και την χειραψία που του αρνήθηκε ο Τσιμίκας (vid)

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, στο Etihad, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενθουσιάστηκε τόσο με το γκολ του Άλβαρες, που ήθελε να... το συζητήσει και με τον Κώστα Τσιμίκα! Το στιγμιότυπο αυτό παραμένει αξέχαστο, με τους δυο άνδρες, να έχουν νέο «ραντεβού» κανονισμένο, στο ίδιο γήπεδο, για την 13η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.  



Το αξέχαστο σκηνικό με τον Πεπ και την χειραψία που του αρνήθηκε ο Τσιμίκας (vid)

Τον Απρίλη, η Σίτι είχε καταφέρει να πάρει τεράστια νίκη απέναντι στους «κόκκινους», φτάνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο ευρύ 4-1.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, βλέποντας το γκολ του Χούλιαν Άλβαρες, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μπροστά στον πάγκο του, τη στιγμή που περνούσαν από μπροστά του οι αναπληρωματικοί της Λίβερπουλ ώστε να κατευθυνθούν στο σημείο που θα έκαναν την προθέρμανσή τους.

Ο Κώστας Τσιμίκας έτυχε να γίνει εκείνος τον οποίο ο Πεπ σταμάτησε, τον ρώτησε αν του άρεσε το γκολ και του έδωσε το χέρι. Ο Έλληνας φουλ μπακ απλά χαμογέλασε και συνέχισε την πορεία του, κάτι που δεν έκανε ο Αρτούρ. Εκτός από το ότι... πέρασε και δεν ακούμπησε στο Μέρσεϊσαϊντ, συνομίλησε ευχάριστα με τον Πεπ, πράγμα που προκάλεσε δυσφορία στον κόσμο των «κόκκινων».

Ο Γκουαρδιόλα, βέβαια, ξεκαθάρισε πως δεν είπε τίποτα προσβλητικό προς τον «Τσίμι» και τον κάλεσε κι εκείνον να βγει δημόσια να πει αν τον ενόχλησε κάτι.

Παρ' όλα αυτά, το στιγμιότυπο παραμένει αξέχαστο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης