Ο Άρνολντ τον πλήγωσε, όμως ο Πεπ αναγνώρισε ξανά την ποιότητά του (pics & vid)

Πόσες φορές έχετε δει μετά από τέτοιο ντέρμπι τον αντίπαλο προπονητή να συγχαίρει και ν' αγκαλιάζει θερμά τον σκόρερ που του έκλεψε βαθμούς από το ματς; Στην Πρέμιερ Λιγκ συμβαίνει και αυτό, με τους Πεπ και Αλεξάντερ – Άρνολντ να έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.  



Ο Άρνολντ τον πλήγωσε, όμως ο Πεπ αναγνώρισε ξανά την ποιότητά του (pics & vid)

Ο φετινός υπαρχηγός της Λίβερπουλ κατάφερε με γκολ στο 80' να εξασφαλίσει τον βαθμό για τους «κόκκινους» σε ένα πολύ κακό μεσημέρι για την ομάδα του Κλοπ. Με υπέροχο δεξί σουτ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 απαντώντας στο γκολ που είχε πετύχει από το 27' ο Χάαλαντ και το ματς δεν ξέφυγε από την ισοπαλία. Μάλιστα, για τους φιλοξενούμενους στο Μάντσεστερ, ο βαθμός παίρνει μορφή... χρυσαφιού, για τον τρόπο που ήρθε.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όσο κι αν ήταν σε απόγνωση βλέποντας τον ΤΑΑ να σκοράρει, μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και ηρέμησε από την κόντρα του με τον Ντάργουιν, κατευθύνθηκε προς τον Άρνολντ για να του δώσει το χέρι και να τον αγκαλιάσει.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση και την έχουν επιδείξει και στο παρελθόν, με τον Καταλανό κόουτς να εκτιμά τρομερά τον Άγγλο φουλ μπακ/χαφ.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης