Ο Πεπ προστάτευσε τον Ντάργουιν: «Δεν έγινε τίποτα» (vid)

Ό,τι κι αν άκουσε, ό,τι κι αν απάντησε, θα μείνει μεταξύ τους, στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει πολύ καλά πως το ποδόσφαιρο μπορεί να δημιουργήσει στιγμιαία συναισθήματα έντασης, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να δώσει συνέχεια σε αυτά όταν εμφανίζονται κι αυτό έκανε και με τον Ντάργουιν.  



Ο Πεπ προστάτευσε τον Ντάργουιν: «Δεν έγινε τίποτα» (vid)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ φέρεται να ειρωνεύτηκε τον Καταλανό κόουτς της Σίτι με τη λήξη του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι στο Μάντσεστερ, παίρνοντας μια άτυπη εκδίκηση για τον πανηγυρισμό μπροστά στον Κώστα Τσιμίκα από τον περασμένο Απρίλη.

Ο Κλοπ απομάκρυνε αμέσως τον Νούνιες από το σημείο, λίγο αργότερα τα ξαναείπε σε ήρεμο και φιλικό τόνο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον τελευταίο ν' αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν έγινε τίποτα και δεν καταλαβαίνω γιατί η δεύτερη ερώτηση είναι αμέσως γι' αυτό το περιστατικό. Εγώ έχω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου γιατί ξέρω πόσο δύσκολη μας κάνει τη ζωή η Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια...» αρκέστηκε να πει.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης