Η μπαλιά στο πίσω δοκάρι, η δήλωση του Χάβερτς για το γκολ και μία αποθέωση που χρειαζόταν! (vids)

Τρομερή έμπνευση του Μπουκάγιο Σάκα; Όχι, είναι κάτι δουλεμένο. Μαγική στιγμή για τον Κάι Χάβερτς; Αδιαμφισβήτητα. Οι δηλώσεις του το αναδεικνύουν και η αποθέωση που γνώρισε στο φινάλε, μοιάζει να του αξίζει στο έπακρο…



Η μπαλιά στο πίσω δοκάρι, η δήλωση του Χάβερτς για το γκολ και μία αποθέωση που χρειαζόταν! (vids)

Σπουδαία στιγμή για τον Κάι Χάβερτς στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ, με τον Γερμανό να σκοράρει και να δίνει μία τεράστια νίκη στους «κανονιέρηδες», ανεβάζοντάς τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς ολοκληρώνεται και το μόνο που ηχεί στο «Κομιούνιτι» είναι το όνομά του. Η απόλυτη αποθέωση για τον Χάβερτς από τον κόσμο της Άρσεναλ, στην καλύτερή του στιγμή ως στιγμής με τη φανέλα της.

Παρόλα αυτά, ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι η μόνη. Και δεν αναφερόμαστε στο «παρθενικό» του γκολ στην Premier League απέναντι στην Μπόρνμουθ, αλλά στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, που έχει περάσει ως αλλαγή – και πάλι – στο παιχνίδι, και έχει καταγράψει την ασίστ για την πρώτη νίκη των «κανονιέρηδων» επί των «πολιτών», στο πρωτάθλημα, οκτώ χρόνια μετά.

Κάπως έτσι, η βραδιά ανήκει δεδομένα στον Κάι Χάβερτς, ο οποίος εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει το γκολ του. Τι είπε; Εξήρε τον Μπουκάγιο Σάκα για την τρομερή μεταβίβασή του, επισημαίνοντας παράλληλα πως πρόκειται για μία φάση που είναι δουλεμένη. Έτσι ισοφάρισε η Άρσεναλ την Τσέλσι σε 2-2, πριν από σχεδόν 20 ημέρες, και έτσι, έφυγε με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο από την έδρα της Μπρέντφορντ.

Χρειαζόταν μία τέτοια στιγμή ο Κάι Χάβερτς. Μοιάζει με δικαίωση και μένει να δούμε, αν αυτή είναι η απαρχή της απόσβεσης των 65 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί από την Τσέλσι. Προς το παρόν, η Άρσεναλ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας εξαιτίας του…

Δημήτρης Μανάκος