Ο Αρτέτα άρπαξε τον Χάβερτς για να τον πάει στους οπαδούς και ν' αποθεωθεί! (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής, τι αξίζει και τι μπορεί να γίνει για να πάρει τα πάνω του. Αντίστοιχα, έπραξε με γνώμονα αυτό λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην έδρα της Μπρέντφορντ, αρπάζοντας από τον αυχένα τον Κάι Χάβερτς ώστε να τον πάει μπροστά στους οπαδούς της Άρσεναλ! 



Ο Αρτέτα άρπαξε τον Χάβερτς για να τον πάει στους οπαδούς και ν' αποθεωθεί! (vid)

Ο Γερμανός επιθετικός έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημα της θητείας του στους «κανονιέρηδες». Έχει διαβάσει και ακούσει να τον αποκαλούν ως αποτυχημένη μεταγραφή, εκείνος έχει προβληματίσει με την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο, αισθανόταν άβολα και εντελώς έξω απ' τα νερά του, αλλά ήθελε να το διορθώσει. 

Και λίγες μέρες μετά τις δοκιμές στην εθνική ομάδα της Γερμανίας ως... αριστερό φουλ μπακ, ο Χάβερτς έπαιξε απέναντι στην Μπρέντφορντ και έγινε ο πρωταγωνιστής της «απόδρασης» της Άρσεναλ με το τελικό 1-0. 

Στο 89ο λεπτό βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι για να πάρει την κεφαλιά από την ασίστ του Σάκα και έγραψε το 1-0, οδηγώντας την ομάδα του ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Μικέλ Αρτέτα τού έδειξε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του για να τον βοηθήσει και λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, τον άρπαξε κυριολεκτικά και τον πήγε μέχρι τους οπαδούς στις εξέδρες των φιλοξενούμενων, ώστε ν' αποθεωθεί! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης