Ο Μπρούνο έδωσε ηγετικά το πέναλτι στον Ράσφορντ: «Ήμουν σίγουρος για εκείνον...» (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε για πρώτη φορά έπειτα από τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Πρέμιερ Λιγκ και το χρωστάει στον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος θέλησε να του δώσει το πέναλτι που κέρδισε η Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» και φρόντισε να του δείξει πως τον πιστεύει πολύ και τον στηρίζει.  



Ο Μπρούνο έδωσε ηγετικά το πέναλτι στον Ράσφορντ: «Ήμουν σίγουρος για εκείνον...» (vid)

Ο Άγγλος ήταν ο μοναδικός από τους επιθετικούς των «κόκκινων διαβόλων» που είχε γκολ στο πρωτάθλημα πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Έβερτον. Βέβαια, σχεδόν το είχε... ξεχάσει, αφού πέρασε αρκετός καιρός από εκείνη την ήττα (3-1) από την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Στην μπλε πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ το απόγευμα της Κυριακής σκόραραν τρεις επιθετικοί για το σύνολο του Τεν Χαγκ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να φροντίζει ώστε ο Ράσφορντ να πάρει τα πάνω του.

Στο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Πορτογάλος επέτρεψε στον συμπαίκτη του να πάρει την εκτέλεση. Εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δικαίωσε τον αρχηγό του, που λίγο μετά τη λήξη του ματς είχε να πει:

«Το χρειαζόταν και ήμουν σίγουρος ότι θα καταφέρει να σκοράρει. Είχε έρθει η στιγμή του για να βρει επιτέλους γκολ και είμαι πολύ χαρούμενους για εκείνον».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης