Ο Αρτέτα πανηγύρισε με χαμηλόφωνο Siuuu για την «ποδιά» στον Έντεγκααρντ! (vid)

Η ενότητα παικτών και προπονητή στην Άρσεναλ φαίνεται από τον τρόπο που ο χαμογελαστός Αρτέτα παίζει «κορόιδο» με τους ποδοσφαιριστές του και πανηγυρίζει μπροστά τους για να τους πικάρει, όπως το έκανε με τον Έντεγκααρντ!  



Ο Αρτέτα πανηγύρισε με χαμηλόφωνο Siuuu για την «ποδιά» στον Έντεγκααρντ! (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει από τον πρώτο, μέχρι τον τελευταίο στο κλαμπ, όσο εκείνος βρίσκεται στο «τιμόνι», να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο προς τον ίδιο ορίζοντα, προκειμένου ο ένας να κρατάει γερά τον άλλον στην διαδρομή.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους τρόπους που εφαρμόζει για να το καταφέρει αυτό, είναι να μπορεί να χαίρεται τις προπονήσεις μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

Στην τελευταία εξ αυτών, στην προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Λανς στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αρτέτα έπαιξε «κορόιδο» με τους παίκτες και οι κάμερες «έπιασαν» το καλύτερο στιγμιότυπο!

Ο τεχνικός της ομάδας πέρασε την μπάλα ανάμεσα απ' τα πόδια του Έντεγκααρντ και το πανηγύρισε για να τον πικάρει. Και μάλιστα, φάνηκε να κάνει ένα χαμηλόφωνο... Siuuu μπροστά του!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης