Πώς ο Γκαρνάτσο «μιμήθηκε» Μέσι και Κριστιάνο σε 10 δευτερόλεπτα; (vids)

Γκολ, ξανά υπέροχο τέρμα, και πάλι νωρίς, για ακόμη μία φορά ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Απλώς, σε αυτή την περίπτωση, μπαίνει στη συζήτηση και ο Λιονέλ Μέσι!



Πώς ο Γκαρνάτσο «μιμήθηκε» Μέσι και Κριστιάνο σε 10 δευτερόλεπτα; (vids)

Διανύει αναμφίβολα την καλύτερη φάση της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι προφανές και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Αρχικά, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πέτυχε το γκολ της… σεζόν στην Premier League, με ψαλιδάκι, απέναντι στην Έβερτον, για να μεταβεί στην Τουρκία και να ανοίξει το σκορ, και πάλι πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου.

Σκόραρε με πολύ όμορφο σουτ, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μουσλέρα, αλλά όλοι παρατήρησαν πως μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, φρόντισε να «αντιγράψει» δύο πανηγυρισμούς εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη.

Και αν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι το είδωλό του, δεν μας κάνει εντύπωση, για τον Λιονέλ Μέσι, η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε.

Ο Γκαρνάτσο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και υιοθετεί το «calma, calma» του Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεσηκώνοντας τον κόσμο της Γαλατά. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, λέει στο κοινό πως δεν το… ακούει.

Ο Μπρούνο Φερνάντες τον σταματά, αλλά ο φακός έχει αποτυπώσει τη στιγμή. Και τo Twitter γνώριζε πως κάπου το έχει ξαναδεί…

Δημήτρης Μανάκος