Τρομερή «βόμβα»: Η Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ και τα 76 εκατομμύρια του Champions League… διπλασιάζονται!

Μετά τη Λίβερπουλ, και η Άρσεναλ φημολογείται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ και μάλιστα γράφεται πως έχει καταστρώσει και το οικονομικό της πλάνο για πετύχει την… απόλυτη «βόμβα»!



Τρομερή «βόμβα»: Η Άρσεναλ θέλει τον Εμπαπέ και τα 76 εκατομμύρια του Champions League… διπλασιάζονται!

Μπορεί να ακούγεται σαν μία ιστορία από… παραμύθι, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, φημολογείται πως η Άρσεναλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται φυσικά για μία φήμη που αναπαράγουν οι Άγγλοι και ουδείς μπορεί να πει πως είναι αλήθεια. Το μόνο δεδομένο στην εν λόγω ιστορία, είναι φυσικά πως οι «κανονιέρηδες» γνωρίζουν ότι ο Γάλλος θα είναι ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούνιο και πως αν αυτό συμβεί πράγματι και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνει την κίνησή της, δεν θα είχαν πρόβλημα να επιχειρήσουν μία «βόμβα».

Πόσο μάλλον αφού λέγεται πως διαθέτουν τους οικονομικούς πόρους για να προβούν σε μία τέτοια κίνηση, εξαιτίας των μπόνους που έλαβαν από το Champions League. Αυτά ανέρχονται στα 76 εκατομμύρια και προκύπτουν από τον αριθμό των νικών, την πρόκριση, τα εισιτήρια και από το γεγονός πως βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα της UEFA, αναλογικά με το ranking.

Τι γράφουν λοιπόν στο «Νησί»; Πως η Άρσεναλ θα διπλασιάσει τα χρήματα που έβαλε στα ταμεία της και θα επιχειρήσει να… ταράξει τις ισορροπίες στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος