Κάτι πάει λάθος: Ο Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τον Ονάνα, με στατιστικό που είναι... πίσω από τον γκολκίπερ της Λούτον!

Ήθελε να προστατεύσει τον παίκτη του, τον χαρακτήρισε δεύτερο καλύτερο γκολκίπερ της Premier League σε μία συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, πρώτος είναι ο Καμίνσκι της Λούτον και αυτομάτως, όλοι άρχιζαν να μιλούν για αυτόν. Viral ξανά ο Έρικ Τεν Χαγκ, αναφορικά με το επιχείρημά του ως προς τον Αντρέ Ονάνα!



Κάτι πάει λάθος: Ο Τεν Χαγκ υπερασπίστηκε τον Ονάνα, με στατιστικό που είναι... πίσω από τον γκολκίπερ της Λούτον!

Πάλι viral, ξανά για λάθος λόγο, πάλι στο προσκήνιο, για ακόμη μία φορά αδιόρθωτος ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Βέβαια, για να μην είμαστε υπερβολικοί, στην προκειμένη περίπτωση, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε απλώς να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή του. Γνωρίζει καλύτερα από όλους πως ο Αντρέ Ονάνα είχε ένα πολύ δύσκολο βράδυ στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι, ξέρει για την κριτική που έχει δεχθεί από τον Τύπο, και θέλησε να τον προστατεύσει.

Μάλλον όμως, ο τρόπος που επιχείρησε να προασπίσει τη φήμη του ποδοσφαιριστή του και την πίεση που του ασκείται, ήταν άστοχος. Διότι ο Έρικ Τεν Χαγκ επισήμανε πως ο Ονάνα είναι ο δεύτερος καλύτερος γκολκίπερ στην Premier League σε μία συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Στις ευκαιρίες που σύμφωνα με τα expected goals θα έπρεπε να καταλήξουν στα δίχτυα, αλλά ο ίδιος αποσόβησε. Ωστόσο, το γεγονός αυτό σχολιάστηκε έντονα από τους Άγγλους στο Twitter, διότι στην εν λόγω στατιστική κατηγορία κορυφαίος ήταν ο Καμίνσκι.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Λούτον. Συνεπώς, άπαντες αναρωτιούνται αν το να σε ξεπερνά ο γκολκίπερ μίας ομάδας που παίζει τώρα στην Premier League ή το να είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να έχεις δεχθεί τόσες φάσεις, είναι τιμητικό ή όχι…

Δημήτρης Μανάκος