Η δήλωση – σοκ του Σούνες για τον Γκρίλις: «Σε ποια ομάδα της Λίβερπουλ θα έπαιζε;»

Υπερβολικός ή αφοπλιστικά ειλικρινής; «Ξέσπασε» ο Γκρέιαμ Σούνες για τον Τζακ Γκρίλις, μίλησε με «σκληρά» λόγια, ανέφερε τους αριθμούς του και επισήμανε πως δεν θα έπαιζε σε καμία από τις κορυφαίες ομάδες της Λίβερπουλ που αυτός συμμετείχε.



Η δήλωση – σοκ του Σούνες για τον Γκρίλις: «Σε ποια ομάδα της Λίβερπουλ θα έπαιζε;»

Μπορεί ο Τζακ Γκρίλις να κατέκτησε πέρυσι το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και να διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην πορεία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως ο Γκρέιαμ Σούνες φρόντισε να εκλογικεύσει την επιλογή του Καταλανού να μην τον χρησιμοποιεί φέτος στο αρχικό σχήμα.

Τον χαρακτήρισε… προβλέψιμο, ξεκαθάρισε πως δεν είναι στο επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε τους αριθμούς του, που το δίχως άλλο, δεν είναι θετικοί, και είπε πως σε καμία από τις κορυφαίες ομάδες της Λίβερπουλ, σε προηγούμενες δεκαετίες, ο Γκρίλις θα είχε θέση.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Κάνει αργή την ομάδα. Προφανώς και μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο ο Πεπ χρησιμοποιεί τον Ντοκού και όχι τον Γκρίλις. Είναι προβλέψιμος, μπαίνει στην περιοχή, ελέγχει τι συμβαίνει εντός περιοχής και γυρίζει την μπάλα πίσω. Δεν απειλεί και στις 30 τελευταίες του συμμετοχές με την ομάδα του και την Αγγλία, δεν έχει σκοράρει. Φέτος, μετρά μόλις δύο ασίστ. Είναι επιθετικός…».

Δημήτρης Μανάκος