Ένταση με Μαρσιάλ και Τεν Χαγκ, πάνω από τρία χρόνια έχει να παίξει 90λεπτο στην Πρέμιερ ο Γάλλος! (vid)

Όλα στραβά κι ανάποδα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μαρσιάλ ν' ακούει τις φωνές του εξαγριωμένου Τεν Χαγκ κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νιούκαστλ και ν' απαντά προς τον Ολλανδό προπονητή! Ο Γάλλος βγήκε με αλλαγή στο 61' και έχει πάνω από τρία χρόνια να παίξει 90λεπτο στην Πρέμιερ!   



Ένταση με Μαρσιάλ και Τεν Χαγκ, πάνω από τρία χρόνια έχει να παίξει 90λεπτο στην Πρέμιερ ο Γάλλος! (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν εξαφανισμένοι στο St. James' Park και μάλλον θα πρέπει να θεωρούνται και αρκετά τυχεροί που ηττήθηκαν με το 1-0 από τις «καρακάξες», με γκολ του Γκόρντον. 

Ο Έρικ Τεν Χαγκ βλέπει πως το «καράβι» δεν μπορεί να στρίψει προς κάποια άλλη κατεύθυνση. Προσπαθεί με δηλώσεις του να δείξει ότι όλο αυτό είναι κομμάτι μια διαδικασίας που εξελίσσεται, αλλά πλέον ίσως δεν πείθει τόσο, όσο νομίζει...

Στο ματς του Σαββάτου βρέθηκε να τα βάζει με τον Μαρσιάλ όντας έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή του, τον οποίο και αντικατέστησε στο 61'. Ο Γάλλος μπορεί να σκόραρε απέναντι στην Έβερτον πριν από μια εβδομάδα, αλλά ήρθε σαν... έκλαμψη και δεν του εγγυήθηκε αυτό το τέρμα πως θα μπορούσε να βγάλει ολόκληρο το ματς στο Νιούκαστλ. 

Έτσι, πλέον έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε ολόκληρο παιχνίδι στο πρωτάθλημα! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης