Αποθέωση Κλοπ για Νιούκαστλ: «Την είδα και αναφώνησα… ουάου!»

Τρομερή ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ για τη Νιούκαστλ και την εμφάνισή της απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Γερμανό προπονητή να αποθεώνει τις «καρακάξες» για το ματς της 14ης αγωνιστικής, στο οποίο δεν είχαν καν… λύσεις στον πάγκο τους.



Αποθέωση Κλοπ για Νιούκαστλ: «Την είδα και αναφώνησα… ουάου!»

Λίγα λεπτά απομένουν για την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ στο «Άνφιλντ», για την 14η αγωνιστική της Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τις αρκετές αλλαγές που έκανε στη βασική ενδεκάδα.

Εξήγησε τον λόγο, μίλησε για τα συνεχόμενα ματς και δεν δίστασε να αποθεώσει τη Νιούκαστλ για τον τρόπο που έπαιξε και πήρε τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προφανώς και γνωρίζει ο Γερμανός για τις απουσίες των «καρακαξών», αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως τους βγάζει το… καπέλο, χρησιμοποιώντας τη λέξη «ουάου».

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Έκανα πολλές αλλαγές, γιατί σε παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο, αυτή είναι η λύση. Ωστόσο, θέλω να πω πως είδα χθες τη Νιούκαστλ και πραγματικά είπα… ουάου. Έπαιξε με τους ίδιους έντεκα που αγωνίστηκε και στο Παρίσι, έβγαλε ενέργεια, ήταν εξαιρετικά. Είναι πολύ εντυπωσιακό, πραγματικά!»

Δημήτρης Μανάκος