Απίθανο: Ο Φαν Ντάικ πονούσε μετά το 4-3, τα… έβαλε με τον Άρνολντ και η Λίβερπουλ είναι οικογένεια!

Πώς είναι δυνατόν η Λίβερπουλ να πανηγυρίζει μία τεράστια νίκη και κάποιος να είναι δυσαρεστημένος; Και όμως, γίνεται. Πόσο μάλλον αν είσαι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και έχεις… ξεφύγει, εξαιτίας του MVP του ματς με τη Φούλαμ, Αλεξάντερ Άρνολντ!



Απίθανο: Ο Φαν Ντάικ πονούσε μετά το 4-3, τα… έβαλε με τον Άρνολντ και η Λίβερπουλ είναι οικογένεια!

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι πάντα ήρεμος. Δεν θα πανηγυρίσει ποτέ έξαλλα. Θα παραμείνει συνεχώς συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν θα ξεφύγει, δεν θα προβεί σε μία κίνηση που ενδεχομένως θα τον κουράσει, όσο απλή και αν είναι αυτή.

Πάντα λειτουργεί έτσι και ποτέ δεν ξεφεύγει από το πλάνο του. Υπάρχουν όμως και μερικές στιγμές, που ενδεχομένως θα βγεις από το «comfort zone» στο ποδόσφαιρο. Θα σε αναγκάσει το ίδιο το άθλημα να το πράξεις και ο Αλεξάντερ Άρνολντ επιβεβαίωσε, πως για πρώτη φορά είδε τον Ολλανδό να αντιδρά έτσι, όταν η Λίβερπουλ έκανε το 4-3.

Όλοι πήγαν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν, αλλά ο Φαν Ντάικ «γκρίνιαζε» μετά τη λήξη στον Άρνολντ. Για ποιον λόγο; Διότι εξαιτίας του γκολ του, αποφάσισε να πανηγυρίσει… σέρνοντας στο γήπεδο τα γόνατά του.

Δεν το υιοθετεί συχνά, τώρα το έκανε, ένιωσε μία ενόχληση και ξάφνιασε τον Άρνολντ. Και ο Άγγλος φρόντισε να εξηγήσει τον λόγο με λεπτομέρεια…

«Ο Βίρτζιλ δεν είναι χαρούμενος μαζί μου. Χτύπησε στο γόνατο. Για αυτό ποτέ δεν πανηγυρίζει έτσι. Είναι πάντα ήρεμος και συγκεντρωμένος και όταν τον βλέπεις να κάνει έτσι, αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό ήταν αυτό το γκολ για την ομάδα!»

Δημήτρης Μανάκος