Όλη η Λίβερπουλ «τσούλησε» στο κόρνερ, ο Φαν Ντάικ τους καλούσε όλους να πανηγυρίσουν! (vids)

Μέχρι και ο σοβαρός και ψύχραιμος, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ έπεσε στα γόνατα για να πανηγυρίσει το τρομερό γκολ του Αλεξάντερ – Άρνολντ στο 88' της αναμέτρησης με τη Φούλαμ! Μάλιστα, ο Ολλανδός αμυντικός φώναξε όλους τους συμπαίκτες του στο κόρνερ για να γιορτάσουν τη μεγάλη ανατροπή, με τους «κόκκινους» να δείχνουν πιο δεμένοι από ποτέ!  



Όλη η Λίβερπουλ «τσούλησε» στο κόρνερ, ο Φαν Ντάικ τους καλούσε όλους να πανηγυρίσουν! (vids)

Ο Τσιμίκας παλεύει για την κεφαλιά, η μπάλα απομακρύνεται, ο Άρνολντ την κοντρολάρει στα όρια της περιοχής και κάνει το δεξί σουτ. Η απόλυτη... παράκρουση στο «Άνφιλντ» για το 4-3 που διαμορφώθηκε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τη Φούλαμ να μην καταλαβαίνει από που της ήρθε, έχοντας προηγηθεί 3-2 στο 80'.

Ο ΤΑΑ τρέχει στη γωνία, τσουλάει με το στήθος και πίσω ακολουθεί... όλη η ομάδα!

Όλοι έτρεξαν και τσούλησαν μαζί του, είτε με τα πόδια μπροστά, είτε με το σώμα, είτε με τα γόνατα. Τόση παράνοια, που μέχρι και ο Φαν Ντάικ το έκανε και μετά... τα έβαλε με τον Άρνολντ για μια γρατσουνιά στο γόνατο!

Ο Ολλανδός αρχηγός, βέβαια, εκείνη την ώρα δεν νοιαζόταν για τίποτα και καλούσε όλους τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν, όπως και συνέβη, εκτός από τον... Κέλεχερ που δεν έκανε το σπριντ μέχρι την άλλη γωνία.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης