Το πιο… έξυπνο στοίχημα στο Λούτον – Άρσεναλ: To σουτ – πέναλτι του Έντεγκααρντ, άλλες δύο φορές!

Ο Μαρτίν Έντεγκααρντ σουτάρει από το ίδιο σημείο, σκοράρει πάντα με τον ίδιο τρόπο και δεδομένα απειλεί τη Λούτον. Ας «ποντάρουμε» πάνω του, για να πάρουμε τα τριπλάσια χρήματα από όσα θα… καταθέσουμε. Μοιάζει ενδεχομένως, η πιο έξυπνη επιλογή, με το ματς της Άρσεναλ να πλησιάζει κόντρα στους «νεοφώτιστους».



Το πιο… έξυπνο στοίχημα στο Λούτον – Άρσεναλ: To σουτ – πέναλτι του Έντεγκααρντ, άλλες δύο φορές!

Η ώρα πλησιάζει και η έναρξη της 15ης αγωνιστικής της Premier League είναι πλέον προ των πυλών. Μπορεί η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λούτον, εκτός έδρας, να φαντάζει στο μυαλό πολλών μία απλή υπόθεση, όμως αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και δούμε τι «έπαθε» στο ίδιο γήπεδο η Λίβερπουλ, ένα μήνα πριν, θα διαπιστώσουμε πως θέλει προσοχή.

Οι «κανονιέρηδες» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και με διαφορά την κορυφαία επίδοση εκτός έδρας, βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, σε ένα ματς που σαφέστατα υπολογίζουν για… τρίποντο.

Στοιχηματικά, θα διαπιστώσετε πως η απόδοση του «διπλού» δεν αξίζει, μιας και είναι ιδιαίτερα χαμηλή, αλλά ενδεχομένως, ένα ειδικό στοίχημα να είναι ιδανικό. Στρέφουμε την προσοχή μας στον εξαιρετικά φορμαρισμένο στα δύο τελευταία ματς, Μαρτίν Έντεγκααρντ.

Ήταν «μαγικός» στο ματς απέναντι στη Γουλβς, σκόραρε, επέστρεψε στα γκολ και απέναντι στη Λανς, στο Champions League, και πατάει ιδιαίτερα καλά μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Θεωρούμε λοιπόν πως ο Νορβηγός, αρχηγός της Άρσεναλ, μπορεί να απειλήσει την εστία της Λούτον, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.

Το να το πράξει αυτό «τριπλασιάζει» το κέρδος (3.40 η απόδοση της Novibet), και ο τρόπος είναι… γνωστός. Με ένα σουτ από το… πέναλτι, όπως κάνει πάντα. Όπως σκόραρε κόντρα στη Γουλβς, στην Τσέλσι πέρυσι, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι και φέτος, στην Έβερτον, στην Τότεναμ στην πρώτη σεζόν του δανεισμού του, και ένα… σωρό φορές.

Μπορεί να το κάνει και στη 15η αγωνιστική της Premier League, άραγε; Γιατί όχι;

Δημήτρης Μανάκος