Ο Κλοπ δεν… σηκώνει αστεία για το πρόγραμμα: «Δεν καταλαβαίνεις, άρα γιατί να εξηγήσω;»! (vid)

Αμηχανία επικράτησε με τον Γιούργκεν Κλοπ στο live flash interview του Amazon TV αμέσως μετά το 2-0 της Λίβερπουλ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η διάθεση του παρουσιαστή για χιούμορ γύρισε… μπούμερανγκ, με τον Γερμανό κόουτς να τον χαρακτηρίζει αγενή και να του αναφέρει ότι δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο!  



Ο Κλοπ δεν… σηκώνει αστεία για το πρόγραμμα: «Δεν καταλαβαίνεις, άρα γιατί να εξηγήσω;»! (vid)

Ο Κλοπ μισεί το τρομερά φορτωμένο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Αγγλία και τις ελάχιστες ώρες ξεκούρασης και δουλειάς ανάμεσα στις συνεχείς αναμετρήσεις που προκύπτουν κάθε χρόνο. Κυρίως τέτοια εποχή.

Μετά το βραδινό ματς στο Σέφιλντ, η Λίβερπουλ παίζει νωρίς το Σάββατο (14:30) με την Κρίσταλ Πάλας και με τον παρουσιαστή του Amazon TV να κάνει χιούμορ σχετικά με την ώρα έναρξης του ματς, ο Kloppo… απασφάλισε.

«Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο, αν και εργάζεσαι εντός αυτού, άρα γιατί να συζητήσω και να εξηγήσω; Θα επιστρέψουμε μεσάνυχτα, θα κάνουμε δυο προπονήσεις και θα πάμε να ξαναπαίξουμε. Ήσουν αγενής. Η διαφορά μας είναι πως ενώ εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε ως δημοσιογράφοι, εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα…» ήταν τα λόγια του κόουτς των «κόκκινων».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης