«Αδικη η αποβολή του Βίντιτς»

Ο Αλεξ Φέργκιουσον έμεινε ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Γκαλάτι με 2-0, την πρώτη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά χαρακτήρισε σκληρή την απόφαση για την αποβολή του Βίντιτς



«Αδικη η αποβολή του Βίντιτς»
Ο Βίντιτς αποβλήθηκε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου με τον Αλεξ Φέργκιουσον να κατακρίνει την απόφαση του διαιτητή. «Σήκωσε το πόδι του και μπορεί πολλοί διαιτητές στην Ευρώπη να το ερμηνεύουν ως φάση για αποβολή, αλλά ήταν πολύ σκληρή απόφαση», ενώ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο έφεσης είπε: «Δεν το νομίζω ότι θα κάνουμε. Δεν κερδίζεις συνήθως τέτοια πράγματα».

Η Γιουνάιτεντ τελικά δεν επηρεάστηκε και πήρε τη νίκη, την πρώτη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με τα δύο πέναλτι του Ρούνεϊ. «Σε πολλά από αυτά τα εκτός έδρας παιχνίδια, πρέπει να δουλέψεις σκληρά για τη νίκη. Δεν είναι εύκολα. Η κατοχή της μπάλας έδειξε ότι ελέγχαμε το ματς και στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε ακόμα περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς ήταν δύσκολη νύχτα και έπρεπε να δουλέψουμε με υπομονή για να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα».