Όλα στο… κόκκινο: Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι, «έσπασε» το απόλυτο ρεκόρ και έβαλε τέσσερα γκολ στην Τσέλσι! (vids)

Απίστευτη η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ, πρώτα κατέρριψε το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης στη Women Super League και εν συνεχεία επικράτησε με 4-1 της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου. Εννέα συνεχόμενες νίκες, ισοβαθμεί με τους «μπλε» στην κορυφή της βαθμολογίας, απόλυτη πρωταγωνίστρια η Ρουσό, που σκόραρε δις!



Όλα στο… κόκκινο: Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι, «έσπασε» το απόλυτο ρεκόρ και έβαλε τέσσερα γκολ στην Τσέλσι! (vids)

Σπουδαία ημέρα για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Αγγλία, με την Άρσεναλ να κατέχει πλέον το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης, σε αναμέτρηση της Women Super League, καταρρίπτοντας αυτό που είχε θέσει η ίδια (54.150), κόντρα στη Λίβερπουλ, στην αρχή της σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι γυναίκες των «κανονιέρηδων» υποδέχθηκαν την Τσέλσι, σε ένα «Έμιρεϊτς» που φιλοξένησε 59.041 φίλους τους και επικράτησαν με 4-1, κυριαρχώντας στον απόλυτο βαθμό.

Η Μιντ έκανε το 1-0 και παρότι οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν, η γηπεδούχος πάτησε γκάζι και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Η Ίλεστεντ έκανε το 2-1 και η Ρουσό ανέβασε σε 120 δευτερόλεπτα, τον δείκτη του σκορ στο 3-1, δίνοντας ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα της.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Ρουσό, και πάλι, από το σημείο του πέναλτι, με την Άρσεναλ να «βάφει» κόκκινο το ντέρμπι του Λονδίνου, να πανηγυρίζει την ένατη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και να ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τους «μπλε», με 22 βαθμούς, έπειτα από εννέα ματς.

Δημήτρης Μανάκος