Απίστευτο: «Άσφαιροι» οι επιθετικοί της Γιουνάιτεντ εντός έδρας στο πρωτάθλημα από τον Μάιο!

Η Μπόρνμουθ πέρασε από εκεί δίχως να δεχθεί γκολ. Η επίθεση της Γιουνάιτεντ, τελικά, δεν… πήρε μπρος. Το «Ολντ Τράφορντ» έχει να δει επιθετικό της ομάδας να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ, από τον περασμένο Μάιο!  



Απίστευτο: «Άσφαιροι» οι επιθετικοί της Γιουνάιτεντ εντός έδρας στο πρωτάθλημα από τον Μάιο!

Είναι τρομερό! Είναι αδιανόητο!

Ο τιμωρημένος από τον Τεν Χαγκ και παντελώς αποκλεισμένος από τα πλάνα του προπονητή, Τζέιντον Σάντσο, ήταν ο τελευταίος που ως επιθετικός είχε χριστεί σκόρερ σε εντός έδρας παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Ήταν το 2-1 επί της Φούλαμ στις 28/05/2023, με ανατροπή (μαζί με γκολ και από τον Μπρούνο) απέναντι στους Λονδρέζους για τη νίκη της Γιουνάιτεντ στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Το καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Χόιλουντ για να βρει ξανά η ομάδα την ευκολία που τόσο της έλειπε στο κομμάτι του σκοραρίσματος, αλλά και πάλι… τζίφος.

Ο Δανός επιθετικός στο Τσάμπιονς Λιγκ τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, αλλά οι υπόλοιποι έχουν μείνει σε απίστευτα ρηχά νερά.

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, το «Ολντ Τράφορντ» βλέπει γκολ απ’ όλους τους άλλους, εκτός από τους παίκτες της γραμμής κρούσης! Τελικά δεν ήταν αρκετά για να αφυπνίσουν τους επιθετικούς ούτε τα τρία γκολ στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», ούτε τα δυο στην Τσέλσι…

Κώστας Ζάλιαρης