Ο Κλοπ μίλησε για την τακτική «ψαρώματος» του αντιπάλου: «Γι’ αυτό κάθομαι και τους βλέπω…»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο πριν από κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ στέκεται στο κέντρο του γηπέδου και παρακολουθεί την προθέρμανση των αντιπάλων. «Δεν το κάνω για εκφοβίζω, μονάχα σε μια ομάδα το έχω κάνει αυτό» σχολίασε!  



Ο Κλοπ μίλησε για την τακτική «ψαρώματος» του αντιπάλου: «Γι’ αυτό κάθομαι και τους βλέπω…»! (vid)

Ο κόουτς της Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε στο εκπληκτικό vidcast του Μπεν Φόστερ και ο άλλοτε πορτιέρε των Γουότφορντ και Ρέξαμ έπρεπε να λύσει την απορία που είχε τόσο εκείνος, όσο και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο Κλοπ, πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων των «κόκκινων» στέκεται… αγέρωχος στο κέντρο του γηπέδου και παρακολουθεί την προθέρμανση των αντιπάλων. «Η δουλειά μου με τη δική μου ομάδα έχει τελειώσει, οπότε δεν έχει νόημα να κάθομαι στ’ αποδυτήρια και να λέω πράγματα που εκείνη τη στιγμή είναι αχρείαστα… Κάθομαι και κοιτάζω τους αντιπάλους για να δω αν κάποιος κουτσαίνει, πώς συμπεριφέρεται, τι κάνει, αν κάποιος έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξουμε…».

Μάλιστα, ο Kloppo παραδέχθηκε ότι: «Η μοναδική φορά που το έκανα για… εκφοβισμό, ήταν απέναντι στην Ντόρτμουντ, αφού ήταν η πρώην ομάδα μου και την ήξερα πολύ καλά για να καθίσω να παρακολουθήσω πράγματα»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης