Απορίες περί ντέρμπι…

Γράφω με αφορμή όσα έγιναν και γράφτηκαν πριν και κατά την διάρκεια του ντέρμπυ Manchester United (η ομάδα μου) και Liverpool. Διαβάζω με απορία όλα αυτά που γράφονται για το παιχνίδι γιατί μάλλον εγώ παρακολουθούσα κάτι άλλο.



Απορίες περί ντέρμπι…

(κείμενο αναγνώστη)

Αγαπητοί φίλοι του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο γεια σας.

Γράφω με αφορμή όσα έγιναν και γράφτηκαν πριν και κατά την διάρκεια του ντέρμπυ Manchester United (η ομάδα μου) και Liverpool. Αντιλαμβανομαι οτι η Liverpool ειναι μια τεραστια ομαδα με μεγαλη βαση οπαδων και πλουσια συγκομιδη σε ευρωπαικα κυπελλα. Διαβαζω ομως με απορια ολα αυτα που γραφονται για το παιχνιδι γιατι μαλλον εγω παρακολουθουσα κατι αλλο.

"Την πατησε", "Την ελιωσε", "Κυριαρχησε" και αλλα τετοια μονο γελιο μου προκαλουν! Δηλαδη η Liverpool πληρης και ξεκουραστη (χωρις ευρωπαικους αγωνες φετος) η ισοπαλια ειναι το καλυτερο που μπορει να κανει απεναντι στην United χωρις στο βασικο σχημα τους Vidic, Anderson, Nani, Rooney,Chicharito (Rafael,Valencia)? Επειδη ειχε 2 καλα 10λεπτα σε ολο το παιχνιδι αυτο την κανει "κυριαρχο"?

Μαλλον οι φιλοι της Liverpool,και κυριως οι δημοσιογραφοι φιλοι της Liverpool, δεν περιμενουν και πολλα απο την ομαδα τους! Σε ολο το παιχνιδι υπαρχουν 3 σημεια αναφορας. Το χερι του Evans που κακως δεν δοθηκε πεναλτυ, η καταπληκτικη βουτια του Adams για την οποια ουτε λογος σε κανενα ρεπορταζ που διαβασα (μεχρι και οτι τον πατησε ο Ferdinand διαβασα) , και το χερι επισης πεναλτυ του Carragher.

Περαν τουτου ειδαμε ενα καταπληκτικο De Gea (για να κλεινουν σιγα σιγα καποια στοματα ,και ειναι ακομα 20) καθως και την πολυ καλη επανεμφανιση του Steve G. Λυπαμαι που το αναφερω αλλα πλεον η United ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα στο νησι και με βαση πρωταθληματων πλεον! Πραγματικα λυπαμαι που ειμαι 27 χρονων και δεν εχω δει την καταπληκτικη Liverpool για την οποια ολοι λενε αλλα το μονο που θυμαμαι ειναι το εκπληκτικο come back στην Κωνσταντινουπολη!Τιποτα αλλο! Τα χρονια περνανε! Τα πραγματα αλλαζουν!

Σχετικα με το αλλο αστειο που εχει ξεκινησει (αυτο της Manchester City) ομαδας που ειχε 50 χρονια να παρει τιτλο(!!) και η οποια κατα την γνωμη μου καταστρεφει τον χωρο δινοντας τεραστιους μισθους σε πρωτοκλασσατους ποδοσφαιριστες κανοντας τους να τσακωνονται μεταξυ τους για το ποιος θα παιζει (μα ειναι δυνατον στην ιδια ομαδα Balloteli, Aguero, Tevez, Djeko (χωρια τους Adebayor,Bellamy,Santa Cruz που ειναι δανικοι γιατι δεν εκαναν!) να σας θυμισω οτι η United στην αρχη του πρωταθληματος εχει βγαλει σχεδον αλωβητη Chelsea, Arsenal, Tottenham, Liverpool και ειναι μια ανασα πισω απο την City.

Το ποιος θα χαμογελασει τελευταιος θα το δουμε προς τον Μαιο.. Γιατι περα ολων των παραπανω η Premier League ειναι το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου.

Να ειστε ολοι καλα!

Μπαμπης (οπαδος της Manchester United ΚΑΙ ΜΟΝΟ!)