Η Πρέμιερ και οι αντίπαλοι της Λίβερπουλ έχουν πάρει...γερή δόση από τον Κονατέ (vid)

Θηριώδης, δυναμικός, αποφασιστικός στις στιγμές που πρέπει να πέσει χαμηλά για τη μπάλα και με σωστά διαβάσματα στις φάσεις. Ο Ίμπου Κονατέ είναι το θηρίο που ταιριάζει ιδανικά με τον Φαν Ντάικ στα μετόπισθεν της Λίβερπουλ.  



Η Πρέμιερ και οι αντίπαλοι της Λίβερπουλ έχουν πάρει...γερή δόση από τον Κονατέ (vid)

Ο Γάλλος αμυντικός βρίσκεται στο κλαμπ του λιμανιού από το καλοκαίρι του 2021. Παίρνοντας σταδιακά συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και ξεκινώντας από τις 11 της πρώτης του σεζόν στο «Άνφιλντ», φέτος μετράει ήδη παρουσία σε 13 παιχνίδια κι όσο περνάει ο καιρός, εμφανίζει απίστευτη ποδοσφαιρική ωριμότητα.

Οι καθοριστικές του παρεμβάσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, ο τρόπος που δεν φοβάται να πέσει στα πόδια του αντιπάλου του και καταφέρνει να φτάσει στη μπάλα, η κυριαρχία που επιδεικνύει ανά διαστήματα στον αέρα κερδίζοντας όλες τις προσωπικές του μονομαχίες, τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι τρομερά ικανοποιημένος από τον «Ίμπου» και από τον τρόπο που αντιδρά με την μπάλα χαμηλά. Ο 24χρονος Γάλλος έχει καταφέρει να βελτιωθεί τρομερά, έχοντας φυσικά την στέρεα βάση με τα προσόντα που διέκρινε σ' εκείνον ο Kloppo, με τον τελευταίο πλέον να βλέπει ακόμα μια επιλογή του να πιάνει τόπο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης