Το πλασέ του Γκόμες ξεσήκωσε όλο το «Άνφιλντ» κι έκανε τον Κλοπ να χαμογελά! (vid)

Αντικατέστησε τον Τσιμίκα αναγκαστικά, έπαιξε στο αριστερό άκρο ως εναλλακτική λύση, αλλά ο Τζο Γκόμες λίγο έλειψε να κρίνει το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Και τόσο ο κόσμος της Λίβερπουλ, αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ, έδειξαν πόσο τον εκτιμούν και πόσο χαίρονται για εκείνον.  



Το πλασέ του Γκόμες ξεσήκωσε όλο το «Άνφιλντ» κι έκανε τον Κλοπ να χαμογελά! (vid)

Ο Άγγλος αμυντικός ούτως ή άλλως προοριζόταν για να ... δίνει ανάσες στον «Τσίμι» στο μεγάλο χρονικό διάστημα της απουσίας του Άντι Ρόμπερτσον λόγω του τραυματισμού του.

Η αναποδιά και ο σοβαρός τραυματισμός του Greek Scouser «κάλεσαν» τον Γκόμες να παίξει ως αριστερός φουλ μπακ στο ματς του Σαββάτου με τους «κανονιέρηδες». Κι εκεί, λίγο έλειψε ν' αποδειχθεί καθοριστικός με πλασέ που θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του, επιθετικοί!

Πατώντας περιοχή από αριστερά, κατάφερε να φέρει την μπάλα στο καλό, δεξί του πόδι κι έκανε φαλτσαριστό σουτ που έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ράγια!

Ο Κλοπ και όλο το Άνφιλντ ξεσηκώθηκαν, σε μια απόδειξη πως ο Τζο Γκόμες είναι από τους πιο αγαπητούς, αφού πρόκειται για έναν τρομερά αξιόπιστο ποδοσφαιριστή που όποτε κληθεί να βοηθήσει και με όποιον τρόπο του ζητηθεί, θα το κάνει!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης