Οι στιγμές του μικρού Ντάιρ με τον Κλοπ και τους παίκτες της Λίβερπουλ, φανερώνουν τι πραγματικά καταφέρνει το ποδόσφαιρο (vid)

Η Λίβερπουλ είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός. Το «φωνάζει». Μακάρι να μπορούσε να συμπαρασύρει μαζί της και πολλά άλλα κλαμπ. Οι στιγμές που πρόσφερε στον μικρό Ντάιρ, τα δάκρυα ευτυχίας του πιτσιρικά και ο τρόπος με τον οποίο ασχολήθηκαν μαζί του οι «κόκκινοι», είναι η αποθέωση της ανθρωπιάς.  



Οι στιγμές του μικρού Ντάιρ με τον Κλοπ και τους παίκτες της Λίβερπουλ, φανερώνουν τι πραγματικά καταφέρνει το ποδόσφαιρο (vid)

Ναι, φορτωμένο πρόγραμμα με αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ναι, ελάχιστος χρόνος για να σκεφτεί κανείς κάτι άλλο ή να διαθέσει χρόνο σε κάτι πέρα από προπονήσεις, ξεκούραση και συγκέντρωση στον κάθε επόμενο αγώνα ανά τρεις μέρες.

Όχι, όμως, για το κλαμπ στο οποίο βρίσκεται ο Κλοπ. Αντιλαμβάνεται απόλυτα πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την μπάλα. Την οποία βέβαια κατά περιστάσεις ακόμα και ο ίδιος θεωρεί τρομερά σημαντικό στοιχείο μιας ολόκληρης ζωής.

Ο Kloppo, οι παίκτες του και ο οργανισμός της Λίβερπουλ εκπλήρωσαν πριν από μερικές μέρες το μεγαλύτερο όνειρο του 12χρονου Ντάιρ με το σπανιότατο σύνδρομο, λόγω του οποίου ο πιτσιρικάς γεννήθηκε δίχως χέρια και πόδια. Κι όμως, η ψυχή και το μυαλό του είναι «διαμάντια». Και η αγάπη του για τους «κόκκινους» του λιμανιού, ατελείωτη.

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης