Ο Έβανς και το καθοριστικό μπλοκ του πρέπει να πιστωθούν μεγάλο μερίδιο της ανατροπής (pic)

Αν δεν ήταν ο Τζόνι Έβανς να βγάλει το πλασέ του ΜακΓκιν λίγο μετά την ισοφάριση με το δεύτερο γκολ του Γκαρνάτσο κόντρα στην Άστον Βίλα, ίσως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην ήταν ένα μέρος γεμάτο ευτυχία αυτή τη στιγμή…  



Ο Έβανς και το καθοριστικό μπλοκ του πρέπει να πιστωθούν μεγάλο μερίδιο της ανατροπής (pic)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» γύρισαν όλο το ματς με τους «χωριάτες» μέσα σε 23’ χάρη στα τέρματα των Γκαρνάτσο και Χόιλουντ, ωστόσο, η Βίλα επιχείρησε ν’ αντιδράσει όταν έβλεπε ότι το come-back ερχόταν όλο και πιο κοντά…

Ακόμα κι αν στο πρώτο μέρος είχε δεχθεί δυο γκολ, ο Ονάνα κατάφερε να βγάλει ένα μονοκόματο πλασέ του Μπέιλι λίγο μετά τη μείωση του σκορ, για να πάρει τη σκυτάλη ο Έβανς αμέσως μετά την ισοφάριση.

Η ομάδα του Έμερι έχοντας δει τον Γκαρνάτσο να γράφει το 2-2 ξαναβγήκε στην επίθεση, η μπάλα έφτασε στον ΜακΓκιν που θα μπορούσε να έχει σκοράρει με τον Ονάνα εκτός θέσης, αλλά το πλασέ του βρήκε σε κόντρα. Ο Τζόνι Έβανς ήταν εκείνος που υπερασπίστηκε την εστία για να διώξει την μπάλα και να συνεχίσει η Γιουνάιτεντ μέχρι να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Βορειοϊρλανδός πρέπει να πιστωθεί αρκετά εύσημα, από τη στιγμή που βρέθηκε εκεί που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε, προκειμένου να μην προκληθεί νέα ζημιά και να συνεχιστεί ακέραια η προσπάθεια για το come-back.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης