Η δυάδα του England365: Μπρόμλεϊ και Όλνταμ, με φόντο τον… τριπλασιασμό!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για δύο αναμετρήσεις της National League, με φόντο την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  



Η δυάδα του England365: Μπρόμλεϊ και Όλνταμ, με φόντο τον… τριπλασιασμό!

Ναι, έχουμε Premier League, ναι, οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας αγωνίζονται ξανά την Πρωτοχρονιά, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, μπορούμε στοιχηματικά να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στη National League και στις τέσσερις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής.

Επιλέγουμε δύο στην προκειμένη περίπτωση, με το πρώτο ματς να αφορά τη συνάντηση της Μπρόμλεϊ με την Έμπσφλιτ. Ανώτερη η γηπεδούχος, έξι ματς δίχως ήττα, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, με τον άσο να «πληρώνει» κοντά στο 1.60.

Όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή μας, αυτή προκύπτει από τη συνάντηση της Όλνταμ με την Χάρτλπουλ. Μπορεί πολλοί να θεωρούν πως ο άσος αξίζει και εδώ, όμως θα επιλέξουμε το Over 2,5, το οποίο οι γηπεδούχοι επιβεβαιώνουν στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Χάρτλπουλ μακριά από το «σπίτι» της, με τρανό παράδειγμα το 4-4 με την Γουίλντστον, πριν από μία εβδομάδα.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(17:00) Μπρόμλεϊ – Έμπσφλιτ 1 στο 1.57

(17:00)  Όλνταμ – Χάρτλπουλ Over 2,5 στο 1.90